[ Nytt inlägg ]  [ ... | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 ]

Skrivet av: StefanDec 2, 2011

 
Nu när Tuppens har dragit hit lite hårdrock till staden, varför hängde man inte med och fick hit In Flames när de nu gör en klubbturné i Sverige?

Skrivet av: PernillaNov 28, 2011

 
Ja! Nyår på Tuppens! Bra musik, buffé för de som vill och eftersläpp för övriga - och så ett glas bubbel vid tolvslaget på entrén. Enda alt. här uppe är ju dyra boendepaket över nyår, om man inte ska hänga hemma.

Skrivet av: ErikNov 22, 2011

 
Tänk vad grymt det vore med en Nyårsfest på tuppens! Det behövs inga värstings band, bara rätt musik och stämmning. Närmsta nyårsfesten i Bollnäs/ovanåker eller hälsingland i stora taget är typ stockholm. och ingen vet riktigt vad man ska göra nyår, år från år. Jag tror lätt folk skulle betala lite mer pengar för en riktig nyårsfest! nått att tänka på!... :)

Skrivet av: DavidSep 26, 2011

 
Hej! jag har en undran varför kommer inte Renegade five den 22 oktober när Dead by april lirar på tuppz dom hänger ju med Dba på höst turne vore kanon om dom också kom :)

Skrivet av: LisbethAug 19, 2011

 
yeeees

Skrivet av: Tuppens DanskrogAug 15, 2011

 
Lasse Stefanz kommer i Februari. Black Jack kommer i November.
Välkommen!

Skrivet av: LisbethJul 28, 2011

 
Black Jack drar fullt hus

Skrivet av: anonymJul 26, 2011

 
fixa lasse stefanz till tuppens! ;))

Skrivet av: Thommy PetterssonMay 27, 2011

 
Vill tacka dig Micke för att du vågar satsa ,skulle kanske vara bra om fler tog chansen att gå ut och roa sig .Som sagt Dagens Ros och en stor eloge för snyggt ordnat..

En myket nöjd dansare .. Thommy Pettersson

Skrivet av: TuppenFeb 20, 2011

 
Välkommen till Tuppens gästbok